შენი სათაური: რა გემრიელ კერძს ამზადებ?
top of page
  • Writer's pictureshalva lelashvili

შენი სათაური: რა გემრიელ კერძს ამზადებ?

სათაურების ნიმუშები: რბილი და საღეჭი ორმაგი შოკოლადის ნამცხვრები ან გლუტენის გარეშე ლიმონის ტორტი ან კარამელის ნამცხვრები გრეხილით

ახლა, როცა თქვენი მკითხველის ყურადღება მიიპყრო, აცნობეთ მათ თავიდანვე, რომ რეცეპტი აპრობირებული და გამოცდილია. გააზიარეთ ციტატა თქვენი ერთ-ერთი ბედნიერი მკითხველისგან, რომელმაც თავად გამოსცადა რეცეპტი. თქვენ ყოველთვის შეგიძლიათ დაამატოთ ციტატა მოგვიანებით, როგორც კი მიიღებთ მკითხველთა კომენტარს, როგორიცაა:

საუკეთესო ქუქი-ფაილები, რაც მე მქონდა წლების განმავლობაში. Გმადლობთ! -ჯეინ უილიამსი

აი, დროა დაწეროთ თქვენი პირველი, დამამშვიდებელი აბზაცი. იქნება ეს ნამცხვარი თუ ტორტი, ყოველი მიმზიდველი რეცეპტის პოსტი იწყება კარგი წარმოშობის ისტორიით. აღწერეთ, როგორ მოიგონეთ ეს რეცეპტი, რამ გაგაჩინათ, რა მოეწონათ მასში ყველაზე მეტად თქვენს ოჯახს ან მეგობრებს და ა.შ. დააკვირდით მკითხველებს და აჩვენეთ თქვენი პიროვნება ღიად და გულწრფელად, ან თუნდაც მხიარული! ჩართეთ რამდენიმე უდავოდ მაცდური სურათი თქვენს პირველ აბზაცში, რათა თქვენი მკითხველი აღფრთოვანდეს.


გაამეორეთ რეცეპტის სათაური


ნაწილი 1: ჩამოთვალეთ თქვენი ინგრედიენტები


ჩართეთ ყველაფერი, რაც თქვენს მკითხველს სჭირდება ამ რეცეპტის სრულყოფილად დასამზადებლად, გაზომვებით, სურვილისამებრ დამატებებით ან ალტერნატივებით. მაგალითად:

  • ½ ჭიქა (1 ჯოხი) უმარილო კარაქი, ოთახის ტემპერატურა

  • ¾ ჭიქა შეფუთული მუქი ყავისფერი შაქარი

  • ¾ ჭიქა შაქარი

  • 2 დიდი კვერცხი, ოთახის ტემპერატურა

  • 1 ჩაის კოვზი სუფთა ვანილის ექსტრაქტი

  • 12 უნცია შოკოლადის ჩიფსები ან ნაჭრები

  • ¼ ჭიქა დაჭრილი ნიგოზი (სურვილისამებრ)

  • 1 ჭიქა რძე (ან თხილის რძე)

განყოფილება 2: დაამატეთ დანომრილი მიმართულებები


მიმართულებები ყოველთვის უნდა იყოს მოკლე და ზუსტი.

  1. თქვენი პირველი ნაბიჯი უნდა იყოს ფოკუსირებული მომზადებაზე. მაგ., გააცხელეთ 375°F-ზე და მოაყარეთ 2 საცხობი ფურცელი პერგამენტის ქაღალდით.

  2. ყველა შუა საფეხურმა უნდა აღწეროს რა უნდა გააკეთოს მკითხველმა გარკვეული თანმიმდევრობით. მაგ., დიდ თასში ათქვიფეთ კარაქი, შაქარი და ვანილის ექსტრაქტი, სანამ მსუბუქი და ფუმფულა გახდება. შემდეგ დაამატეთ თქვენი კვერცხები ნარევს ერთ ჯერზე.

  3. დაასრულეთ გამოცხობის ან მომზადების ბოლო დროით. აღწერეთ, როგორი უნდა იყოს საბოლოო პროდუქტი და როდის უნდა მიირთვათ იგი. მაგ., გამოაცხვეთ მანამ, სანამ ნამცხვრებს ოქროსფერი კიდეები არ ექნება. ამოიღეთ ნამცხვრები ღუმელიდან და მოათავსეთ საცხობ თაროზე 10 წუთის განმავლობაში. ვოილა! თქვენი ქუქიები მზად არის. მიირთვით ისინი დაუყოვნებლივ ან შეინახეთ ჰერმეტულ კონტეინერში 1 კვირამდე.

დაამატე სხვა სურათი ბოლოს, როგორც შეთავაზება. მოიწვიე მკითხველები დატოვონ კომენტარები ქვემოთ და გაუზიარონ საკუთარი გამოცდილება რეცეპტის მომზადებისას. თქვენ შეგიძლიათ ჩართოთ სტუმრების კომენტარები რედაქტორში, რათა ადამიანებმა შეძლონ პასუხის გაცემა თქვენს საიტზე შესვლის გარეშე.

5 views0 comments
bottom of page