top of page

შოკოლადის ტექნოლოგი

შევსების ბოლო

ვადა

30 აპრილი

შოკოლადის ტექნოლოგი

ფუნქცია - მოვალეობები:
** არსებული მომსახურების სტანდარტების დაცვა
** სხვადასხვა სახის შოკოლადის მომზადება
** შოკოლადის მასის მომზადება
** შოკოლადის ფორმირება - შოკოლადის მასის ტემპერირება და დოზირება
** ფორმირებული შოკოლადის მასის დამუშავება, შეხვევა და დაფასოება შესაბამისი სტანდარტების დაცვით
** ტექნოლოგიური პროცესის და არსებული კალკულაციების სრული სიზუსტით დაცვა და კონტროლი

საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:
** შოკოლადის ტექნოლოგიის სრულყოფილად ცოდნა
** სასურველია მსგავს პოზიციაზე სამუშაო გამოცდილება

პიროვნული თვისებები:
** პუნქტუალურობა
** პასუხისმგებლობის გრძნობა
** მოწესრიგებულობა
** გუნდური და ინდივიდუალური მუშაობის უნარი

სამუშაო საათები:
** კვირაში 40 საათი - შეთანხმებით

ანაზღაურება:
** განისაზღვრება კანდიდატის კვალიფიკაციის მიხედვით

რას გთავაზობთ ჩვენ?
** მოხერხებულ სამუშაო გრაფიკს
** ანაზღაურებად სტაჟირებას
** ტრანსპორტირებას
** სასიამოვნო სამუშაო გარემოს
** ჯანმრთელობის დაზღვევას
** კვებაზე -30% ფასდაკლებას
** Fit pass
** სამოტივაციო წახალისებებს

** მდებარეობა: ბეჟანიშვილის ქუჩა N4 და თბილისის აუთლეტ მოლი

bottom of page