შოკოლადის ტექნოლოგი
ფუნქცია - მოვალეობები:
** არსებული მომსახურების სტანდარტების დაცვა
** სხვადასხვა სახის შოკოლადის მომზადება
** შოკოლადის მასის მომზადება
** შოკოლადის ფორმირება - შოკოლადის მასის ტემპერირება და დოზირება
** ფორმირებული შოკოლადის მასის დამუშავება, შეხვევა და დაფასოება შესაბამისი სტანდარტების დაცვით
** ტექნოლოგიური პროცესის და არსებული კალკულაციების სრული სიზუსტით დაცვა და კონტროლი
საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:
** შოკოლადის ტექნოლოგიის სრულყოფილად ცოდნა
** სასურველია მსგავს პოზიციაზე სამუშაო გამოცდილება
პიროვნული თვისებები:
** პუნქტუალურობა
** პასუხისმგებლობის გრძნობა
** მოწესრიგებულობა
** გუნდური და ინდივიდუალური მუშაობის უნარი
სამუშაო საათები:
** კვირაში 40 საათი - შეთანხმებით
ანაზღაურება:
** განისაზღვრება კანდიდატის კვალიფიკაციის მიხედვით
რას გთავაზობთ ჩვენ?
** მოხერხებულ სამუშაო გრაფიკს
** ანაზღაურებად სტაჟირებას
** ტრანსპორტირებას
** სასიამოვნო სამუშაო გარემოს
** ჯანმრთელობის დაზღვევას
** კვებაზე -30% ფასდაკლებას
** Fit pass
** სამოტივაციო წახალისებებს
** მდებარეობა: ბეჟანიშვილის ქუჩა N4 და თბილისის აუთლეტ მოლი